Mikko Mannonen jatkaa edustuksen päävalmentajana!

20.10.2017

Jokerit FC ja Mannonen ovat sopineet käyttävänsä vuosi sitten solmitun 1+1 mallisen sopimuksen jatko-option. Pitkän valmennuskokemuksen omaavan Mannosen jatko saa puheenjohtaja Stefan Sirkiän tyytyväiseksi: ” Mikon jatkosopimus on luonnollisesti helpotus kun saadaan valmentaja-asia kuntoon jo hyvissä ajoin ja taataan jatkuvuus edustusjoukkueen osalta.

Mannosen lisäksi valmennukseen liittyy pitkäaikainen Jokeri Toni Palmroos joka on ollut seuran toiminnassa mukana lähes alusta asti. Palmroos on kannattajille tuttu niin pelikentiltä, katsomosta kuin penkin takaakin. ”Toni oli jo päättyneellä kaudella valmennuksen apuna sekä tärkeänä linkkinä reservin ja edustuksen välillä. Yksi Mikon jatkosopimuksen ehdoista olikin Tonin saaminen mukaan valmennustiimiin, joten heidän välinen tiimityö tulee varmasti toimimaan”, kertoo Sirkiä.


Edustusjoukkueen puolustuksessa pelannut Palmroos on vetänyt viime kaudet Jokereiden kakkosjoukkuetta niin joukkueenjohtajan kuin valmentajankin ominaisuudessa ja liittyy siis ensi kaudeksi edustuksen valmennukseen. Pelaamista Palmroos aikoo jatkaa Jokerit FC/Harrasteen riveissä eli kentillä mies nähdään yhä edelleen.


Joukkue aloittaa valmistautumisen kauteen 2018 marraskuun alussa.