Lasse Kiehelä reservin päävalmentajaksi

10.11.2017

Lasse Kiehelä valmentaa Jokerit FC/2:sta tulevalla kaudella.

Yli 20 vuotta kestäneen pelaajauran ja jo kahdeksan vuotta valmentajana toiminut Lasse Kiehelä liittyy Jokerit FC:n organisaatioon vastuualueenaan Kutosessa pelaavan Jokerit FC/2:n päävalmentajan tehtävät.

Kiehelä pelasi juniorivuotensa loppuajan SM- ja 1. divisioonatasolla ja ehti tämän jälkeen aikuisena treenata 2. divisioonan seuran mukana ja pelata  Roihuvuoren Urheilijoissa sekä Kurvin Vauhdissa. Ensikosketuksensa valmennukseen mies sai 15-vuotiaana HyPS:n juniorivalmentajana. Tämän jälkeen Kiehelä on valmentanut HJK:ssa ja LePassa pääosin junioripuolella, mutta lisäksi esimerkiksi naisten joukkueissa sekä miesten puolella pelaajavalmentajana. 

Kiehelä on omien sanojensa mukaan pedantti hybridivalmentaja, joka tukeutuu vanhoihin hyviin ja toimiviin juttuihin, mutta pyrkii samalla kokoajan modernisoimaan ja seuraamaan uusia valmennusmethodeja sekä futiksen taktista muuttumista.

Valmentamisen lisäksi mies tekee myös liikunnan ohjausta sekä on koulutettu hieroja. Hänen harrastuksiinsa kuuluu monipuolinen liikunta ja musiikki.

Kiehelän odotetaan nostavan reservijoukkueen tekemisen tasoa ja viimeistään nimityksen jälkeen voidaan reservijoukkueen tavoitteeksi asettaa sarjanousu Vitoseen.