Jokerit FC hakee valmentajaa

07.11.2018

Jokerit FC hakee valmentajaa

 

Jokerit FC on kannattajien perustama seura, joka on perustettu 2012 talkoovoimilla. Samalla talkoovoimalla seura toimii myös tänäkin päivänä, kun seura on tuonut yhteen Jokereita sekä jalkapalloa rakastavat ihmiset. Näitä ihmisiä haluamme lisää ympärillemme pyörittämään seuran päivittäistä toimintaa.

Jokerit FC hakee kakkosvalmentajaa kaudelle 2019. Työhön kuuluu päävalmentaja Lasse Kiehelän aisaparina toimiminen sekä edustusmiehistön- (5div), että reservijoukkueen (6div) toiminnassa. Joukkueet harjoittelevat samalla treenivuorolla kaksi kertaa viikossa, periaatteessa läpi vuoden pois lukien lyhyet treenitauot pyhinä sekä kauden päätteeksi.

Valmentajalta edellytämme innostusta jalkapalloon, halua kehittää peliä sekä pelaajia ja suoranaista paloa kehittää itseään ja päästä eteenpäin omalla valmentajaurallaan. Me seurana pystymme taas tarjoamaan valmentajalle positiivisen ilmapiirin toimia jalkapallon parissa ja olla osana suurta unelmaa nostaa Jokerit jalkapallossa ylempiin sarjatasoihin.

Hakemus:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 30.11.2018 mennessä osoitteeseen: markus.virtanen@jokeritfc.fi