Jokerit FC pelaajahaku kaudelle 2019

27.12.2018

Jokerikannattajien vuonna 2012 perustama jalkapalloseura hakee uusia pelaajia kaikkiin joukkueisiin ensi kaudelle. Liity mukaan!

Kuluneen seitsemän vuoden aikana Jokerikannattajien perustama Jokerit FC on laajentunut yhdestä joukkueesta jo neljän aikuisten joukkueen suuruiseksi jalkapalloseuraksi. Tulevana kautena Jokerit pelaa Suomen Palloliiton Helsingin piirissä miesten Vitosta, Kutosta ja harrastesarjaa sekä naisten Nelosta. Tavoitteena on, että kaikissa kilpasarjan joukkueissa pelaajat pääsevät kehittymään osaavan valmennuksen alaisina.

 

Miehet

Miesten Vitosessa tulevalla kaudella pelaava edustusjoukkue ja Kutosessa pelaava reservijoukkue treenaavat tulevan kauden yhdessä, jolloin treeneissä voidaan treenata isommalla porukalla ja joukkueille saadaan yhteinen peli-identiteetti. Samalla pelaajille aukeaa parempi mahdollisuus päästä pelaamaan molemmissa joukkueissa. Alkuvuoden ajan joukkueet treenaavat kahdesti viikossa: tiistaisin treenit ovat kello 21-22 Busmo areenalla Myllypurossa ja torstaisin treenataan 21-22 Desmatic-kentällä (entinen Sahara) Töölössä.

Yhteydenotot ja tiedustelut voit lähettää joukkueenjohtajalle Mika Seppäselle meilitse mikaseppanen5@gmail.com

 

Naiset

Tulevalla kaudella Nelosta pelaavan naisten joukkueen treeniajankohdat tarkentuvat myöhemmin, mutta kiinnostuneet voivat olla yhteyksissä vastaaviin pelaajiin Johanna Liikalaan johanna.liikala@jokeritfc.fi tai Niina Dahliin niina.dahl@jokeritfc.fi

 

Harraste

Mikäli Jokereissa pelaaminen kiinnostaa, mutta pelaajatausta ei ole kovin kattava, voit liittyä myös harrastejoukkueisiimme. Miesten joukkue on pelannut harrastesarjaa kahden kauden verran ja ilmottautuu todennäköisesti tulevalle kaudelle harrastekolmoseen. Naisten puolella ei harrastejoukkuetta vielä ole ollut, mutta mikäli kiinnostusta löytyy harkitsemme mahdollisesti myös naisten harrastejoukkueen perustamista. Yhteydenotot harrastejalkapalloon liittyen voit laittaa meilitse osoitteeseen info@jokeritfc.fi

 Jokerijoukkueet