Seuran syyskokous pidetty - Stefan Sirkiä palaa puheenjohtajaksi

22.10.2020

 

 

Seuran syyskokous pidetty - Stefan Sirkiä palaa puheenjohtajaksi

Jokerit FC:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin viikko sitten ravintola Jyväsessä. Jo ennen kokousta oli tiedossa ettei Toomas Heinolainen jatka puheenjohtajana ja hallitukseen oli tarve uusille kasvoille. Hallitus kiittää Toomas Heinolaista tekemästään työstä seuran eteen niin kentällä kuin hallituksessakin koko seuran historian ajan.
Ilahduttavan suurinumeroisena paikalle saapunut jäsenistö valtuutti vuosina 2016-2017 puheenjohtajana toimineen Stefan Sirkiän palaamaan vallan kahvaan ja luotsaamaan seuraa tulevana kautena. 

"Muutama vuosi takaperin omat harrastuskiireet vaikuttivat päätökseni luopua puheenjohtajan tehtävästä. Viimeisen vuoden aikana kiireet ovat taas helpottaneet ja kuluvan vuoden aikana ajatus Jokerifutiksen eteenpäin viemisestä alkoi kolkutella mielessäni. Ajatuksenani oli lähteä mukaan hallitukseen, mutta kuullessani Toomas Heinolaisen päätöksestä vetäytyä puheenjohtajan tehtävästä en miettinyt kovinkaan pitkään imoittaakseni kiinnostuksestani tehtävää kohtaan. Ilolla otin vuosikokouksessa ehdotuksen ja puheenjohtajaksi valitsemiseni vastaan ja kiitän jäseniä luottamuksesta" kertoo tuore puheenjohtaja Stefan Sirkiä.

 

Kauden 2021 hallitus on seuraava: Stefan Sirkiä (puheenjohtaja), Simo Eskelinen, Anni Kuivala, Mika Seppänen, Jukka Rita, Leena Karttunen, Markus Virtanen, Tomi Jaskara ja Mikko Westerholm.

Uusi hallitus on ehtinyt pitää järjestäytymiskokouksen tällä viikolla ja työ tulevaa ajatellen jo aloitettu. Viime kausina hieman retuperällä ollutta viestintää on tarkoitus parantaa ja jäsenyydet saada myyntiin lähiaikoina. Marras-joulukuussa tulemme järjestämään avoimet harjoitukset ja osallistumme Vitosen talvisarjaan. Kartoitamme mahdollisuutta saada harraste- tai reservijoukkue ensi kaudeksi, parhaassa tapauksessa molemmat. Edustus tulee joka tapauksessa pelaaamaan ensi kaudella Etelä-Suomen Vitosessa, jossa nyt päättyneellä kaudella joukkue sijoittui lohkonsa viidenneksi. Marraskuussa osa pelaajistosta on mukana futsal-kaudella Jokerit FC:n joukkueessa futsalin vitosessa.