Yhteistyökumppanit kaudella 2017

 

 

Alexandria

Alexandria tarjoaa laadukkaita ja helppohoitoisia säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua. Säästämiseen ei tarvita isoa pääomaa vaan jo hyvin pienellä summalla kuukaudessa voidaan kerryttää isoja tuloja.

Mikäli olet kiinnostunut tukemaan seuraa on se mahdollista käymällä Alexandrian palveluneuvonnassa.

Tapaaminen Alexandrian kanssa kestää noin 30min. eikä sido sinua mihinkään. Jokaisesta tapaamisessa käynnistä maksetaan seuralle korvaus joten tämä on hyvin helppo tapa tukea seuraa sekä mahdollisesti myös hyötyä itse kuulemalla säästämisestä ja sijoittamista.  

Täytä yhteystietosi lomakkeella niin välitämme ne Alexandrialle. Alexandria on sinuun yhteydessä ja sopii tapaamisesta. Ainoa vaatimus osallistujille on yrittäjyys tai työsuhde.

 

CardPlus


CardPlus Oy on muovikorttien valmistamiseen ja yksilöintiin keskittynyt suomalainen yritys.  CardPlus Oy tarjoaa muovikorttiratkaisuja kaikkialla Suomessa yrityksenne kaikkiin tarpeisiin. CardPlus Oy auttaa suunnittelemaan muovikortit, yksilöintiprosessit ja niiden postituspalvelut.


HBC Service 

HBC Service Oy on vuodesta 1996 lähtien toiminut pieni ja asiakaslähtöinen palvelualan yritys. Toimintaperiaatteena on tuottaa palveluita Suomen Liikemiesten Kauppaopiston opiskelijoille, henkilökunnalle sekä liike-elämän tarpeisiin. Kolme HBC Servi cen tuotetta ovat kopiopalvelu, kioskitoiminta sekä työvoimapalvelu.

 

Idän piste

Idän Piste on legendaarinen Itäkeskuksessa metroaseman vieressä sijaitseva baari / yökerho. Musiikkia, tanssia ja karaokea hyvällä fiiliksellä.

Joma

Joma on perustettu 1965. Tehdas aloitti toimintansa kahdeksan työntekijän voimin. Vuonna 1989 Joma oli laajentanut toimintaansa ja teki sopimukset kahden huippujalkapalloilijan kanssa. Real Madridin Emilio ”Korppikotka”Butragueno ja FC.Barcelonan Txigui Beriguistain siivittivät Joman maailmanvalloitukseen. Vuonna 1992 Joman kengillä voitettiin Barcelonan olympialaisissa kultaa 1500m. juoksussa. Voittajana legendaarinen Fermin Cacho. Joma on se kenkämerkki joka toi markkinoille jalkapallokengät, jotka eivät olleet mustan väriset. Kengät olivat punaiset ja niitä kantoi Fernando Morientes.

Nykyään Joma tunnetaan maailmalla Espanjan tennis maajoukkueen ja sen pelaajien kautta. Jalkapallossa Jomaan luottaa mm. Sevilla, Getafe sekä Hondurasin maajoukkue.

Yleisurheilussa Joma tuli suomalaisille tutuksi 2010 Euroopan mestaruuskilpailuissa, joissa Joma oli pääyhteistyökumppani sekä puki Espanjan maajoukkueen.