Jokerit FC - SUMU/sob

1-2 (1-1)

13.05.2017 16:00 @ Myllypuro TN

Jokerit lähti neljännelle kierrokselle SUMU/sobia vastaan hakemaan kahden 3-2 tappion jälkeen kauden toista voittoaan Nelosessa. Edellisen divaripelin jälkeen onnistuttiin katkaisemaan tappioputki Regions’ Cupissa nousemalla loppuhetkillä 3-3 tasatilanteeseen ja voittamalla NJS/2 pilkuilla, mutta myös sarjapeleissä kaivattiin luonnollisesti lisäpisteitä. Aurinkoinen keli houkutti kentän laidalle mukavasti katsojia tukemaan molempia seuroja.


SUMU tuli otteluun aktiivisesti ja prässäsi korkealta läpi pelin saaden aikaan painetta Jokereiden alakerrassa ja vaikeuttaen tehokkaasti pelinrakentelua. SUMU onnistui rakentelemaan ottelun alun vaarallisimmat tekopaikat ja pääsi ottelussa johtoon 18 minuutin kohdalla, kun keskialueen syötönkatkosta rakentunut hyökkäys johti ottelun avausmaaliin. Tauolle mentiin kuitenkin tasatilanteessa, kun Santeri Minkkinen pääsi tasoittamaan pelin rangaistuspilkulta varmalla sijoituksella alakulmaan kymmenen minuuttia myöhemmin. Tasoituksen jälkeen molemmilla joukkueilla oli tekopaikkansa, mutta lisämaaleja ei nähty.Toisen puoliajan alkuun SUMU tuli taas vahvasti ja otti pallonhallinnan itselleen rakennellen tekopaikkoja Jokerimaalille. Vahva vaihe veikin vieraat 55 minuutin kohdalla taas ottelussa johtoon, kun keskityspallo onnistuttiin toimittamaan ohi tänään Jokerimaalia vartioineen Jaan Pinomaan. Johtomaalin SUMU onnistui aktiivisella puolustuspelillään pitämään Jokerit pääosin pois vaarallisista paikoista ja säilyttämään näin ollen johtoasemansa ottelun loppuun asti. Näin ollen Jokerit kärsi kauden kolmannen tappionsa, joka kahden edellisen tapaan tuli harmittavasti yhden maalin erolla.


Seuraava ottelu pelataan viikon päästä 20.5. samassa paikassa Myllypuron tekonurmella. Tällöin vastassa on FC ALPC, joka on avannut kautensa kahdella tasapelillä ja kahdella tappiolla.

Liity jäseneksi

Tue seuraasi ja liity jäseneksi!