Ykkösessäkin meritoitunut valmentaja ottaa vetovastuun kaudeksi 2024

Julkaistu 6. tammikuuta 2024 klo 19.44

Jokerit FC on päässyt sopimukseen Mikko Lappalaisen kanssa.

Edustusjoukkueen valmennuksen ottaa haltuun vuonna 1967 syntynyt Mikko Lappalainen. Lappalaisella on usealta vuosikymmeneltä kokemusta niin valmennuspäällikkönä kuin päävalmentajana toimimisesta Suomen divarijoukkueissa. Lappalainen on valmentanut 2000-luvulla muun muassa 1. divisioonassa PK-35:sta usean vuoden ajan, kakkosessa Atlantista sekä 4. divisioonassa Karjaan ylpeyttä BK-46:sta.

Lappalaisella on myös UEFA A-lisenssi, mikä riittää 4. divisioonassa valmentamiseen. 

Puheenjohtaja Mikko Westerholm, milläs mietteillä olet nyt, kun näinkin kovan CV:n omaava valmentaja on tarttunut haaviin?

”No kyllähän tämä nyt pistää hymyilyttämään. Meillä kävi todella hyvä tuuri siinä, että meidän tarjoama paketti riitti Mikolle ja oli juuri sopiva hänen tämänhetkiseen elämäntilanteeseensa. Toki jos Mikolta kysytään, varmasti enemmänkin rahaa olisi voinut tarjota. Mikko oli selkeästi päättänyt, että raha ei ole esteenä tässä. Hän halusi tulla nimenomaan tähän meidän projektiin mukaan, Jokerit FC:tä kehittämään.”


Milläs mietteillä Lappalainen ottaa vastaan Jokerit FC:n päävalmentajan paikan? 

”Hyvillä mielin tulen Jokereihin tietysti mukaan. Pienen tauon jälkeen on taas mahdollisuus valmentaa helsinkiläistä seuraa, ja kun vielä nimenomaan Jokereita, mielenkiintoa ja uteliaisuutta asiaan on vain paljon enemmän. Pääsen aloittamaan joukkueen kanssa tässä tammikuun aikana harjoituskentällä, pelataan muutama harjoitusottelu ja pelikausi sitten osoittaa mihin kykymme sarjanousun jälkeen riittää. Mutta ensin tosiaan pitää tutustua pelaajiin ja kaikkeen muuhunkin siinä ympärillä, ennen kuin pitää suurempia maljapuheita.”

Lappalainen aloittaa työt joukkueen kanssa 22.1.2024.

Mahtavaa saada sinut mukaan, tervetuloa seuraan Mikko!

 

Kauden ensimmäinen harjoitusottelu pelataan 2.2.2024 Pallokenttä 1:llä klo 20:00.
Vastaan asettuu FC POHU, joka sijoittui viime kaudella nelosessa lohkonsa keskikastiin. Loistava tason mittaus luvassa siis heti kärkeen!
Oikaisu: Tammikuun jäsenkirjeessä oli väärä tieto, että Lappalainen olisi valmentanut PK-35:sta kakkosdivisioonassa. Hän valmensi joukkuetta ykkösdivisioonassa.

Lisää kommentti

Kommentit

Ei vielä kommentteja.