Mikko Lappalainen jättää yllättäen Jokerit - Tomi Jaskara Márquez ottaa vetovastuun

Julkaistu 18. helmikuuta 2024 klo 20.40

Mikko Lappalainen on ilmoittanut 16.2. perjantaina jättävänsä päävalmentajapestinsä Jokerit FC:n edustusjoukkueessa. Lappalainen ehti näin valmentaa joukkuetta kaksissa harjoituksissa sekä yhdessä harjoituspelissä. Syynä sopimuksen purkuun olivat liian pitkät matkat joukkueen tapahtumiin muuttuneen elämäntilanteen johdosta sekä näin ollen liian pieni korvaus matkakuluista.

 

Hallitus on luonnollisesti pettynyt ratkaisuun, sillä molemmista asioista päästiin yhteisymmärrykseen vielä tammikuussa. Samalla kuitenkin tiedostamme pienen seuramme rajalliset resurssit vastata kokeneen valmentajan korvaukseen.

 

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen. Ikijokeri ja Jokerit FC:n legenda Tomi Jaskara Márquez ottaa vetovastuun ja päävalmentajaposition haltuunsa. Tomi on suorittanut C-valmentajakoulutuksen ja hänellä on aikaisempaa valmennustaustaa MPS:n juniorityttöjen valmennuksesta kuuden vuoden ajalta.

 

Ratkaisu tuntuu tässä vaiheessa hallituksen sekä joukkueen avainpelaajien mielestä luontevalta. Jaskara tuntee joukkueen läpikotaisin ja on ollut mukana viime vuosina kapteenin roolissa myös treenien vetovastuussa, mikäli pääasiallinen valmentaja ei ole päässyt paikalle. Jaskaralla on suuri Jokerisydän ja uskomme, että hän pystyy rakentamaan yhtenäisen joukkueen, joka taistelee vankan aseman säilyttämisestä Nelosessa.

Lisää kommentti

Kommentit

Ei vielä kommentteja.