Jokerit FC hakee tulevalle kaudelle valmentajaa 4. divariin!

Julkaistu 25. marraskuuta 2023 klo 19.20

Jokerit FC etsii motivoitunutta valmentajaa kaudelle 2024 4. divariin nousseelle joukkueelle. Toivomme tulevan valmentajan intohimoina olevan valmentaminen, kuten myös valmentajana kehittyminen, pelaajien sekä joukkueen pelitavan kehittäminen. Treenit ja näin ollen kauteen valmistautuminen alkaa joukkueella tammikuussa, jolloin uuden valmentajan olisi hyvä päästä hyppäämään puikkoihin. Treenivuoroja seura on järjestämässä kahdesti viikossa, jonka lisäksi pystymme takaamaan talvelle joitakin harjoituspelejä.

Tarjoamme mahdollisuuden olla osa kasvavaa ja sitoutunutta seuraa, joka haluaa panostaa yhteisöllisyyteen ja hyvään meininkiin. Tärkeitä teesejä seurassa onkin tasa-arvo sekä yhteisöllisyys, joiden avulla pystymme takaamaan kaikille turvallisen paikan liikkua ja harrastaa, kilpailullisuutta unohtamatta.

Pystymme tarjoamaan nimellisen korvauksen valmentajan sitoutumisen ja panoksen mukaisesti, joten rikastumismahdollisuudet ovat lyhyellä tähtäimellä tässä pestissä hyvin vähäiset. Mikäli olet valmis ottamaan haasteen vastaan ja viemään joukkueemme uudelle tasolle, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen mikko.westerholm@jokeritfc.fi.

Liitäthän hakemukseesi myös lyhyen esittelyn valmennusfilosofiastasi sekä aikaisemmasta kokemuksestasi jalkapallon parissa.

Tule mukaan luomaan menestystarinaa Jokerit FC:n kanssa!

 

Ystävällisin terveisin,

Jokerit FC:n hallitus

 

Lisää kommentti

Kommentit

Ei vielä kommentteja.